ODRŽAN PRVI TRENING BESPLATNE ŠKOLE KOŠARKE

U sportskoj sali Treće osnovne škole u Brčkom danas je održan prvi trening za polaznike besplatne škole košarke “Košarka za prijateljstvo”, koju Lavovi organizuju pod pokroviteljstvom Vlade Brčko distrikta BiH.

Veliki broj dječaka i djevojčica imao je priliku da napravi prve košarkaške korake, a sve pod nadzorom naših mladih trenera sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa mlađim kategorijama.

Treninzi za polaznike besplatne škole košarke “Košarka za prijateljstvo” će se održavati svakog ponedeljka i srijede u sali Treće osnovne škole Brčko sve do 31. januara 2018. godine. Ovo je odlična prilika za veliki broj dječaka i djevojčica koji žele da naprave prve košarkaške korake i nauče nove vještine da nam se pridruže već na nekom od narednih treninga.

Sve informacije o prijavama i treninzima roditelji mogu dobiti na broj telefona: 065 753 723.

Pored besplatnih treninga, KK Lavovi u okviru projekta “Košarka za prijateljstvo” u narednom periodu organizovaće i javne časove košarke u osnovnim školama Brčko distrikta, sa ciljem upoznavanja budućih košarkaša i košarkašica sa našim trenerima kao i načinom i metodama rada u besplatnoj školi košarke.