BESPLATNA ŠKOLA KOŠARKE – KOŠARKA ZA PRIJATELJSTVO

Košarkaški klub Lavovi Brčko pripremio je veliko novogodišnje iznenađenje za sve dječake i djevojčice ljubitelje magične igre pod obručima.

Od ponedeljka, 11 decembra, počinje besplatna škola košarke pod nazivom “Košarka za prijateljstvo”.

Besplatna škola košarke “Košarka za prijateljstvo” trajaće do 31.01.2018. a treninzi će se održavati dva puta sedmično i to: ponedeljkom i srijedom u sportskoj sali Treće osnovne škole Brčko.

Treninge vode mladi treneri sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa mlađim kategorijama što svakako daje garanciju svim roditeljima da će njihovoj djeci uz adekvatan vaspitno-pedagoški pristup i primjenu trenažne tehnologije biti omogućen maksimum zabave, igre i druženja uz aktivnosti usmjerene na razvoj fizičkih, motoričkih i funkcionalnih sposobnosti djece.

U okviru projekta besplatne škole košarke “Košarka za prijateljstvo” Košarkaški klub Lavovi će u narednom periodu održati javne časove košarke u osnovnim školama na području Brčko distrikta, s ciljem upoznavanja budućih košarkaša i košarkašica sa trenerima kao i sa načinom rada koji ih očekuje u našoj besplatnoj školi košarke.

Prijavljivanje traje od petka, 8. decembra, a roditelji mogu prijaviti djevojčice i dječake rođene 2004. godine i mlađe bez potrebe za prethodnim košarkaškim znanjem, pozivom na broj telefona: +387 65 753 723 kao i slanjem kontakt podataka na mail: klub@kklavovibrcko.com ili na Facebook stranici: Košarkaški klub “Lavovi” Brčko.

Generalni pokrovitelj projekta besplatne škole košarke “Košarka za prijateljstvo” je Vlada Brčko distrikta BiH, a sve sa ciljem popularizacije košarke i sporta uopšte među djecom i omladinom kao i promocijom osnovnih načela košarke među mladima, kao što su poštovanje svih učesnika, jednakost i zdrav život kroz ljubav prema sportu.