SVI ZAJEDNO ZA NINU BLIŽNJAKOVIĆ

U subotu i nedelju, 03. i 04. februara 2018. godine u sportskoj dvorani Tehničke škole u Brčkom biće održan Finalni turnir Prvenstva Republike Srpske za pionirke. Pored borbe za šampionsku titulu i plasman u Ligu mladih Bosne i Hercegovine, ovaj turnir će imati i humanitarni karakter.

Na adresu KK Lavovi stigla je saglasnost Košarkaškog saveza Republike Srpske da Finalni turnir bude humanitarnog karaktera za pomoć petnaestogodišnjoj Nini Bližnjaković, učenici dobojske Gimnazije “Jovan Dučić” koja boluje od akutne mijeloidne leukemije. Nina se trenutno nalazi na liječenju u Beogradu, gdje se priprema za odlazak na liječenje u inostranstvo.

Kutija za prikupljanje humanitarne pomoći biće postavljena na ulazu u dvoranu, a sva prikupljena novčana sredstva biće uplaćena na tekući račun za prikupljanje novčanih sredstava za liječenje Nine Bližnjaković.
Pozivamo sve dobre ljude da u subotu i nedelju budu sa nama u dvorani Tehničke škole i u skladu sa svojim mogućnostima pomognu da Nina ozdravi. BUDIMO HUMANI!
Svi oni koji nisu u mogućnosti da dođu u dvoranu Tehničke škole, pomoć Nini mogu uplatiti na sledeći način:

Nina Bližnjaković

Svrha: uplata pomoć za liječenje

Uplate u Bosni i Hercegovini možete uplatiti na račun:

5520161779971104

Uplate iz inostranstva možete uplatiti na devizni račun:

SWIFT: HAABBA2B

IBAN: BA395520161779972753