PORAZ PIONIRKI U PRVOM MEČU FINALNOG TURNIRA

Utakmicom između Lavova i Trebinja 03 danas je počeo Finalni turnir Prvenstva Republike Srpske u konkurenciji pionirki.

Publika u dvorani Tehničke škole imala je priliku da prisustvuje izuzetno zanimljivoj i uzbudljivoj utakmici iako konačan rezultat ne govori tome u prilog. Nakon početnog vodstva gošći iz Trebinja naše Lavice uspjele su da se rezultatski vrate u igru i prvu četvrtinu završe u rezultatskom egalu 15:15. Prva polovina druge četvrtine protekla je u ravnopravnoj borbi i rezultatskoj neizvjesnosti. Priliku za rezultatski preokret Lavice ne koriste pri rezultatu 21:21, nakon čega gošće prave seriju od 9:0 i dolaze do rezultatske prednosti sa kojom su i otišle na odmor.

Tokom treće četvrtine iskustvo Trebinja i pad koncentracije kod naših djevojčica rezultirao je uvećanjem prednosti koju su tokom treće i četvrte četvrtine konstantno održavale. Na kraju sasvim zaslužena pobjeda ekipe Trebinja 03

LAVOVI – Trebinje 48:64 (15:15, 11:20, 08:16, 14:13)

Za našu ekipu  nastupile su: Milica Đokić, Tamara Šarenac, Adna Okić, Ana Đokić, Amila Smajić, Katarina Stanišić, Nataša Maksimović, Nikolina Đokić, Džejla Hodžić, Melinda Selimbašić, Sara Đokić i Anđela Bajević. Trener: Aleksandar Bližnjaković.

U drugom meču današnjeg programa između ekipa WBS Basketball iz Teslića i Feniksa iz Banja Luke, pobjedu su odnijele gošće iz Teslića prije svega zahvaljujući odličnoj igri u četvrtom periodi. Na kraju  46:40 (05:04, 13:14, 09:15, 19:07.

U nedelju, 04. februara na rasporedu su četiri utakmice nakon kojih će  biti poznato koja ekipa će biti šampion Republike Srpske za sezonu 2017/2018.

RASPORED I SATNICA UTAKMICA:

09:00h KK “WBS Basketball” – ŽKK “Trebinje 03”

11:00h KK “Lavovi” – OKK “Feniks”

18:30h ŽKK “Trebinje 03” – OKK “Feniks”

20:30h KK “Lavovi” – KK “WBS Basketball”

Pozivamo sve ljubitelje košarke da i sutra dođu u što većem broju, uživaju u dobroj košarci i podrže naše Lavice. Podsjećamo da je turnir humanitarnog karaktera s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za pomoć Nini Bližnjaković iz Doboja. BUDIMO HUMANI!