KOŠARKA ZA PRIJATELJSTVO PUN POGODAK

Besplatna škola košarke KK Lavovi pod pokroviteljstvom Vlade Brčko distrikta BiH već se pokazala kao pun pogodak. 

Nakon više od mjesec dana održavanja treninga u sportskoj sali Treće osnovne škole, gdje je veliki broj djevojčica i dječaka iskazalo želju da nastavi sa aktivnim trenažnim procesom, realizacija projekta “Košarka za prijateljstvo” nastavljena je treninzima za sve zainteresovane djevojčice i dječake u sali Druge osnovne škole u naselju Grčica.

Cilj projekta je promocija osnovnih načela košarke među mladima, kao što su poštovanje različitosti i zdrav život kroz ljubav prema sportu, kao i uključivanje što većeg broja djece, u sport, odnosno košarku.

Projekat „Košarka za prijateljstvo“ želi da doprinese harmoničnom razvoju mladih naraštaja. Želja nam je da podstaknemo interesovanje djece i omladine za zdravim načinom života i njihove želje za postizanjem rezultata zajedničkim trudom. Projekat se zasniva na ideji prijateljstva i poštovanja za različitosti. Ove jednostavne i osnovne vrijednosti definišu dobrobit cjelokupnog društva.

Projekat „Košarka za prijateljstvo“ daje doprinos ka boljoj budućnosti djece i omladine, kao i cjelokupnog društva.

Treninge vode mladi treneri sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa mlađim kategorijama što svakako daje garanciju svim roditeljima da će njihovoj djeci uz adekvatan vaspitno-pedagoški pristup i primjenu trenažne tehnologije biti omogućen maksimum zabave, igre i druženja uz aktivnosti usmjerene na razvoj fizičkih, motoričkih i funkcionalnih sposobnosti djece.

Podsjetimo, treninzi besplatne škole košarke održavaju se četvrtkom od 18:30h i subotom od 11:30h u sportskoj sali Druge osnovne škole u naselju Grčica i svi zaintereosvani mogu da nam se pridruže već na nekom od narednih treninga.

Dodatne informacije možete dobiti na broj telefona: 065 753 723 ili na mail: klub@kklavovibrcko.com