PIONIRI PORAŽENI OD CEDEVITE

U subotu, 10. marta 2018. godine pionirska selekcija našeg kluba posjetila je Zagreb i odigrala prijateljsku utakmicu protiv vršnjaka iz Košarkaškog kluba Cedevita Zagreb.

Protiv najbolje ekipe u Hrvatskoj u ovom uzrastu i aktuelnih šampiona Hrvatske naši pioniri u ovom trenutku nisu mogli više osim ravnopravne borbe i rezultatske neizvjesnosti u prvom poluvremenu. Tokom drugog poluvremena je do izražaja je došao kvalitet domaćih igrača koji su iz minuta u minut uvećavali rezultatsku prednost za ubjedljivu pobjedu na kraju utakmice.

Na kraju: Cedevita – LAVOVI 75:35

Trener Aleksandar Bližnjaković na ovom meču računao je na sledeće igrače: Danijel Nedić, Vuk Jovanović, Milica Đokić, Bojan Karać, Viktor Cvjetinović, David Mićanović, Jovan Tomić, Marko Šešlija, Tamara Šarenac, Nikola Lajić, Damjan Marić, Miloš Marjanović, Stefan Vujić, Dušan Jovanović, Mihajlo Blažanović, Aleksandar Đukić, Luka Dragić i Luka Vuković.

Prije same utakmice naši igrači imali su priliku da posjete muzej Dražena Petrovića gdje su imali priliku da se uz stručnog vodiča upoznaju sa svim dostignućima tokom više nego uspješne karijere jednog od najboljih svjetskih košarkaša svih vremena.

Nakon utakmice protiv Cedevite naša ekipa je u Košarkaškom centru “Dražen Petrovič” prisustvovala utakmici XXII kola ABA lige između Cedevite i Partizana.

Na kraju veliku zahvalnost za gostoprimstvo i prijateljski odnos tokom cjelodnevnog boravka u Zagrebu iskazujemo prijateljima iz Košarkaškog kluba Cedevita i nadam se uskoro novom druženju.

Hvala Cedevita, hvala Zagreb!