KATARINA STANIŠIĆ PRVA REPREZENTATIVKA IZ LAVOVA

Katarina Stanišić je prva reprezentativka iz redova Košarkaškog kluba Lavovi Brčko.

Član ženske pionirske selekcije Košarkaškog kluba Lavovi iz Brčkog, Katarina Stanišić uvrštena je na spisak košarkaške selekcije Republike Srpske 2004. godište.

Katarina Stanišić je rođena 21. oktobra 2004. godine u Brčkom. Svoje prve košarkaške korake napravila je u našem klubu pod trenerskom palicom Aleksandra Bližnjakovića. Učenica je prve osnovne škole u Brčkom.

Katarina će u periodu od 16. do 22. juna 2018. godine učestvovati na “Košarkaškom kampu 2018” u Trebinju koji organizuje Košarkaški savez Republike Srpske u okviru projekta “Ljetna škola sporta 2018” u organizaciju Ministarstva porodice, omladine i sporta Vlade Republike Srpske.

Pored naše Katarine Stanišić na spisak je uvršteno još 14 košarkašica iz Banja Luke, Novog Grada, Trebinja, Vlasenice i Aleksandrovca.

Podsjetimo, da je Katarina Stanišić ove sezone sa pionirskom selekcijom našeg kluba koju predvodi trener Aleksandar Bližnjaković, osvojila četvrto mjesto u Prvenstvu Republike Srpske.

SREĆNO KAĆA!

Nakon Marka Šešlije koji je prvi reprezentativac iz redova našeg kluba, Katarina Stanišić je prva reprezentativka koja će predstavljati naš klub i grad. Činjenica da imamo reprezentativce i u muškoj i u ženskoj konkurenciji je dokaz kvalitetnog rada i činjenica kojom se može pohvaliti mali broj klubova.

S razlogom smo ponosni i na Katarinu i na Marka ali i na sve naše Lavice i Lavove koji su dali svoj doprinos i bez čijeg zalaganja na terenu Marko i Katarina ne bi mogli biti reprezentativci.

PONOSNI SMO NA NAŠE LAVOVE!