UBJEDLJIVA POBJEDA PIONIRA U BIJELJINI

U nedelju, 30. septembra, muška pionirska selekcija Lavova odigrala je prijateljsku utakmicu u Bijeljini protiv ekipe Bijeljina plus.

Prijateljskom utakmicom protiv ekipe Bijeljina plus iz Bijeljine naši pioniri su nastavili sa pripremama pred start nove sezone u Prvenstvu Republike Srpske.

Utakmica koja je odigrana u sportskom centru “BN Plus” u Bijeljini pokazala je da su naši Lavovi u ovom momentu dosta kvalitetnija ekipa od domaćina. Nakon početne prednosti od 2:0 domaćih košarkaša Lavovi prave seriju od 10:0 i dolaze već tada do osjetljive rezultatske prednosti koju do kraja meča domaći košaraši nisu imali priliku da ugorze. Štaviše, sjajnom igrom i u odbrani i u napadu rezultatska prednost Lavova rasla je iz minuta u minuta do konačnih plus 49!

Priliku da daju svoj doprinos ovoj ubjedljivoj pobjedi imalo je svih 14 igrača koje je trener Aleksandar Bližnjaković poveo na put u Bijeljinu.

Svoj doprinos jednoj od najubjedljivijih pobjeda Lavova od osnivanja kluba dali su sledeći košaraši:

Danijel Nedić 18, Vuk Jovanović 20, Marko Šešlija 9, Bojan Karać 10, Sergej Subotić 6, Stefan Okilj 5, Viktor Cvjetinović 4, Luka Vuković 4, Jovan Tomić 2, Aleksandar Đukić 2, David Mićanović, Damjan Marić, Dušan Jovanović i Bojan Kojić.

BRAVO MOMCI, BRAVO LAVOVI!!!

Zahvalnost upućujemo domaćinima na gostoprimstvu i čestitamo na fer i korektnoj igri.