PIONIRKE GOSTUJU U BIJELJINI

Ženska pionirska selekcija našeg kluba u srijedu, 7. novembra, odigraće prijateljsku utakmicu u Bijeljini protiv odgovarajuće selekcije KK Budućnost.

S obzirom da je prva utakmica u novoj sezoni PKO Lige mladih za naše pionirke na rasporedu 1. decembra u Šekovićima protiv Olimpa u narednom periodu očekuje nas serija prijateljskih utakmica. Prva od njih na programu je već u srijedu, 7. novembra kada naše pionirke gostuju u Bijeljini kod ekipe Budućnosti, a nakon toga, u subotu, 10. novembra u Brčkom ćemo ugostiti ekipu 10. avgust iz Vlasenice.

U najavi ovog meča trener Aleksandar Bližnjaković ističe:

“Činjenica da je za PKO Ligu mladih u konkurenciji pionirki prijavljen mali broj klubova svaka prijateljska utakmica nam je od velikog značaja za dodatno uigravanje naše ekipe pred velike izazove koji nas očekuju tokom zime kada će se odlučivati o putnicima na polufinalni turnir Prvenstva Republike Srpske. Ekipa Budućnosti je novajlija, a samim tim i osvježenje u Ligi. Takođe, činjenica je da sa muškim selekcijma postižu vrhunske rezultate i da ih odlikuje vrhunski rad sa mlađim kategorijama, siguran sam da će i sa pionirkama napraviti zapažene rezultate”.

Utakmica protiv Budućnosti igra se u srijedu, 07. novembra, sa početkom u 20:30h u sportskom centru “Budućnost” u Bijeljini.

SREĆNO LAVICE!