PIONIRKE BOLJE OD BUDUĆNOSTI

U srijedu, 7. novembra, ženska pionirska selekcija Lavova odigrala je prijateljsku utakmicu u Bijeljini protiv odgovarajuće selekcije Košarkaškog kluba Budućnost.

Prijateljskom utakmicom protiv ekipe Budućnost iz Bijeljine, naše pionirke su nastavile sa pripremama pred start nove sezone u Prvenstvu Republike Srpske, koje treba da startuje 1. decembra.

Odlična utakmica sa rezultatskom neizvjesnošću tokom svih 40 minuta viđena je u sportskom centru “Budućnost” u Bijeljini. Prva četvrtina u potpunosti je pripala našim curama, da bi domaće košarkašice bile bolje tokom drugog perioda igre. Treće četvrtina izjednačena da bi više koncentracije tokom četvrte četvrtine, a pogotovo u samom finišu meča imale su naše djevojke i sasvim zasluženo ostvarile još jednu pobjedu u pripremnom periodu.

Utakmica u Bijeljini pokazatelj je da je pred nama još dosta rada kako bi u potpunosti spremno dočekali početak sezone u kojoj ćemo pokušati ostvariti približno dobre rezultate kao prošle sezone, a na tom putu ozbiljnog protivnika imaćemo i u ekipi Budućnosti iz Bijeljine.

Budućnost – LAVOVI 50:56 (13:18, 15:13, 09:09, 13:16)

Trener Aleksandar Bližnjaković na ovom meču računao je na sledeće košarkašice: Milica Đokić, Katarina Stanišić, Tamara Šarenac, Amila Smajić, Jelena Blagić, Ana Đokić, Adna Okić, Nikolina Đokić, Ksenia Vukić, Violeta Vukić, Sara Đokić i Jelena Lazarević.

BRAVO CURE, ČESTITAMO!

Veliku zahvalnost upućujemo ekipi Budućnosti na gostoprimstvu, kao i na fer i korektnoj borbi.

Već u subotu, 10. novembra, očekuje nas nova prijateljska utakmica u kojoj naše Lavice dočekuju veoma dobru ekipu 10. avgust iz Vlasenice.

Utakmica se igra od 18:00h u sali Prve osnovne škole Ilićka u Brčkom.