U SUBOTU PRVENSTVENE UTAKMICE PROTIV VLASENICE

Muške selekcije predpionira i pionira našeg kluba u subotu, 10. novembra, odigraće prvenstvene utakmice u okviru četvrtog kola PKO Lige mladih u Brčkom protiv ekipe KK “10. avgust” iz Vlasenice.

Naši pioniri u proteklom kolu doživjeli su težak poraz u Bratuncu i trenutno su na na sedmoj poziciji prvenstvene tabele sa skorom od 1 pobjede i 1 poraza, dok su vlaseničani slavili u Ugljeviku protiv OKK “Rudar 2015” rezultatom 33:64 i trenutno su drugi na tabeli sa skorom od 2 pobjede i 1 poraza.

Kada su predpioniri u pitanju slobodno možemo reći da nas očekuje DERBI KOLA i borba za prvo mjesto. I jedna i druga ekipa do sada imaju maksimalna učinak, s tim što gosti imaju nešto bolju koš razliku i trenutno su prvoplasirani dok su naši mladi Lavovi na drugoj poziciji prvenstvene tabele.

Utakmice četvrtog kola između Lavova i 10. avgusta igraju se u subotu, 10. novembra 2018. godine u sportskoj sali Prve osnovne škole Ilićka u Brčkom i to po sledećem rasporedu:

PREDPIONIRI  14:30h

PIONIRI  16:00h

Utakmice sudi sudijski par iz Bijeljine Drago Maksić i Denis Begović, delegat Stevo Todorović, takođe iz Bijeljine.

Pored ove dvije prvenstvene utakmice u subotu, 10. novembra biće odigrane i dvije prijateljske utakmice protiv gostiju iz Vlasenice. Prvi na teren izlaze pioniri 2 od 13:30h, dok pionirke svoj meče igraju od 18:00h

Pozivamo naše navijače i sve ljubitelje košarke da dođu i podrže naše mlade košarkaše u namjeri da na startu nove sezone ostvare pobjede koje će biti od ogromnog značaja u nastavku takmičenja. ULAZ SLOBODAN!

SREĆNO LAVOVI!!!