BOGAT KOŠARKAŠKI VIKEND

Vikend pred nama biće zaista bogat košarkaškim sadržajima kada su u pitanju sve selekcije našeg kluba.

Kako smo i najavili prethodnih dana, u subotu, 10. novembra, utakmicama četvrtog kola protiv ekipe 10. avgust iz Vlasenice predpioniri i pioniri nastavljaju takmičenje u PKO Ligi mladih. NAJAVA

Pioniri nakon poraza u prethodnom kolu u Bratuncu žele da poprave utisak protiv izuzetno dobre ekipe iz Vlasenice. Utakmica je na rasporedu od 16:00h.

Predpioniri igraju DERBI KOLA od 14:30h. Trenutno drugoplasnirani sa nešto slabijom koš razlikom dočekuju prvoplasiranu ekipu iz Vlasenice i ovo će biti prava poslastica za sve ljubitelje košarke.

Pored ovih prvenstvenih utakmica u subotu, 10. novembra, imaćemo priliku da gledamo i dvije prijateljske utakmice. Prvo na teren od 13:30h izlazi druga pionirska selekcija protiv vršnjaka iz Vlasenice, a od 18:00h svoj meč igraju pionirke, takođe, protiv odgovrajuće selekcije KK “10. avgust” iz Vlasenice.

Sve utakmice se igraju u sali Prve osnovne škole Ilićka u Brčkom. Ulaz slobodan!

Takođe, u subotu, 10. novembra, ali nešto ranije, tačnije od 09:00h u tuzlanskoj dvorani Mejdan startuje drugi ovogodišnji kvalifikacioni turnir Basket 4Kids projekta koji organizuje Sport Klub televizija. Naši predpioniri igraju  utakmicu prvog kola grupe “B” od 10:15h, a protivnik je ekipa Zvornik Basket iz Zvornika.

U nedelju, 11. novembra, očekuju nas utakmice drugog i trećeg kola Basket 4Kids kvalifikacionog turnira. Od 09:00h predpioniri igraju protiv ekipe Partizana iz Bijeljine, dok utakmicu trećeg kola protiv Bosne iz Kalesije igraju od 14:00h.

U grupi “A” takmiče se ekipe: ABC iz Tuzle, Lions iz Tuzle, Drina Princp iz Zvornika i Sloboda iz Tuzle.

Najuspješnija ekipa na kvalifikacionom turniru u Tuzli ostvaruje pravo nastupa na Finalnom turniru Basket 4Kids za Bosnu i Hercegovinu.

Dakle, i više nego uzbudljiv i bogat košarkaški vikend je pred nama. Pozivamo sve naše navijače i ljubitelje košarke da u subotu dođu u salu Prve osnovne škole Ilićka i podrže naše mlade Lavove u borbi za nove bodove. Takođe, budite uz naše Lavove i u Tuzli, a za sve one koji nisu u mogućnosti rezultate utakmica donosimo na društvenim mrežama odmah po završetku istih.

FACEBOOK  INSTAGRAM  TWITTER

SREĆNO LAVOVI I LAVICE!!!