PRVENSTVENE UTAKMICE U MILIĆIMA

Muška predpionirska i pionirska, te ženska kadetska selekcija našeg kluba u nedelju, 24. marta, odigraće prvenstvene utakmice u okviru XVII kola PKO Lige mladih u Milićima protiv vršnjaka iz istoimene ekipe.

Pioniri su u prethodnom kolu na domaćem terenu savladali ekipu Olimpa iz Šekovića rezultatom 76:65 i sa skorom od šest pobjede i sedam poraza zauzimaju četvrto mjesto prvenstvene tabele, dok su pioniri Milića na domaćem terenu savladali ekipu Drina Princip rezultatom 72:61 i trenutno sa skorom od 4 pobjede i 10 poraza zauzimaju šesto mjesto na prvenstvenoj tabeli.

Predpioniri i kadetkinje našeg kluba u okviru XVI kola bili su slobodni.

U prvom dijelu prvenstva u okviru VIII kola PKO Lige mladih naši pioniri su u Brčkom savladali ekipu Milića rezultatom 50:43 dok su predpioniri upisali poraz rezultatom 25:54. Kada su u pitanju kadetkinje u prvom dijelu prvenstva naše Lavice su u Brčkom upisale ubjedljivu pobjedu rezultatom 59:35.

Utakmice XVII kola između Milića i Lavova igraju se u nedelju, 24. marta, u sportskoj dvorani u Milićima i to po sledećem raspored:

PREDPIONIRI 15:00

PIONIRI 16:00

KADETKINJE 17:30

Pored ovih prvenstvenih utakmica, u nedelju u Milićima biće odigrana i prijateljska utakmica mini basket selekcija dva kluba.

Utakmice sudi sudijski par: Spasoje Tijanić i Svetolik Marjanović, delegat Dragan Erić.

SREĆNO LAVOVI I LAVICE!