PIONIRKE DOČEKUJU ŽUPANJU

Ženska pionirska selekcija našeg kluba u petak, 7. juna, odigraće prijateljsku utakmicu u Brčkom protiv odgovarajuće selekcije KK Županja iz Županje.

Nakon više nego uspješnog završetka sezone 2018/2019. i osvojene titule vicešampionki Republike Srpske podmlađena selekcija pionirki (djevojčice 2005. godište i mlađe), u petak, 7. juna u prijateljskoj utakmici dočekuje odgovarajuću selekciju KK “Županja” iz Županje u Republici Hrvatskoj.

Pionirke Lavova i Županje ove godine već su odigrale jednu prijateljsku utakmicu i to u Županji gdje su naše djevojčice slavile ubjedljivu pobjedu 33:106. Utakmica u Županju poslužila je kao jedna od posljednjih provjera pred završnicu sezone 2018/2019. u kojoj su naše pionirke (generacija 2004/2005) ostvarile istorijski uspjeh za naš klub osvojivši vicešampionsku titulu u prvenstvu Republike Srpske.

U najavi utakmice trener Bližnjaković ističe: U petak nas očekuje potpuno drugačija utakmica od one u Županji sa potpuno novim i podmlađenim sastavima i jedne i druge ekipe. Sigurno je da ćemo ovu utakmicu iskoristiti da pružimo priliku  što većem broj djevojčica koje će naredne sezone činiti okosnicu kako pionirske tako i predpionirske selekcije. 

Utakmica protiv Županje igra se u petak, 7. juna, sa početkom u 21:00h u sportskoj sali Druge osnovne škole u Brčkom

SREĆNO LAVICE!