MARKO ŠEŠLIJA KARIJERU NASTAVLJA U ITALIJI

Marko Šešlija, dosadašnji kapiten pionirske selekcije Košarkaškog kluba Lavovi iz Brčkog od naredne sezone nastupaće u Italiji za klub Mastria iz Katancara.

Prve košarkaške korake Marko Šešlija (2005. god. 190 cm) napravio je upravo u Lavovima 2014. godine, gdje je pod trenerskom palicom Aleksandra Bližnjakovića nastupao za predpionirsku i pionirsku selekciju našeg kluba.

Jedan od najperspektivnijih košarkaša u svom uzrastu na ovim prostorima bilježio je odlične partije u prethodnim sezonama u dresu našeg kluba što nije prošlo nezapaženo. Pored nekoliko klubova iz Srbije i Slovenije koji su pokazali interesovanje, Marko je izabrao klub sa juga Italije gdje će imati izuzetno dobru priliku da u radu sa vrhunskim trenerima kontinuirano napreduje.

Marko će se novim klupskim kolegama pridružiti u narednim danima na pripremama za početak nove sezone.

Košarkaški klub Lavovi Brčko ovom prilikom se zahvaljuje Marku na svemu što je učinio kao član našeg kluba, i na terenu i van njega gdje je dostojno i na najbolji mogući način predstavljao naš klub, i ovom prilikom mu želi puno sportskih uspjeha u nastavku karijere.

SREĆNO MARKO!