KOŠARKAŠKA NEDELJA U BRČKOM

Vikend pred nama biće prepun aktivnosti svih naših selekcija.

Predpioniri KK Lavovi Brčko

Predstojeći vikend donosi nam mnogo uzbuđenja i utakmica svih naših selekcija. Već smo najavili TURNIR U FOJNICI ZA KADETKINJE koji je na rasporedu u subotu, 19. oktobra u okviru Ženske omladinske lige BiH.

Nedelja, 20. oktobar, slobodno možemo reći da je rezervisana sa sve košarkaške sladokusce. Počinjemo sa  utakmicama košarkaškog prvenstva Republike Srpske na nivou PKO Bijeljina. U goste nam dolazi KK Drina Princip iz Zvornika sa tri selekcije (predpioniri, pioniri i kadeti). Pored tri prvenstvene utakmice protiv naših prijatelja iz Zvornika na rasporedu je i jedna prijateljska utakmica i tu u konkurenciji mini basket selekcija (2010/2011.).

Nedelja, 20. oktobar 2019 Prva osnovna škola Ilićka

10:00h pioniri

11:30h predpioniri

12:30h kadeti

14:00h mini basket

Nastavak nedeljnih aktivnosti planiran je za 17:00 časova u sali Druge osnovne škole Brčko kada nas očekuje 2. po redu košarkaški turnir za mlađe kategorije “Frančeskovi dani” koji se i ove godine održava u sklopu kulturno – sportske manifestacije “Frančeskovi dani 2019”.

Pored naše muške predpionirske selekcije (2008.) na turniru učestvuju: KK Silver Kings iz Srebrenika, KK Fenix Basket iz Bijeljine i OKK Rudar 2015 iz Ugljevika.

Nedelja 20. oktobar 2019. Druga osnovna škola Brčko

17:00h Lavovi – Rudar

18:00h Silver Kings – Fenix Basket

19:00h Utakmica za treće mjesto

20:00h Finale

Ulaz na sve utakmice je besplatan!

Ostalo je sasvim dovoljno vremena da svoje obaveze završite na vrijeme i nedelju pred nama rezervište za košarku. Pozivamo Vas da u što većem broju podržite naše Lavove u nedeljnim aktivnostima i svojim aplauzima podrške pognete našim mladim košarkašima da ostvare nove pobjede.

VIDIMO SE U NEDELJU!!