LAVOVI DOČEKUJU ZVORNIK BASKET

Nakon pobjeda predpionira i pionira u prethodnom kolu, tri muške selekcije našeg kluba u subotu, 16. novembra, odigraće prvenstvene utakmice u okviru VI kola Prvenstva Republike Srpske na nivou PKO Bijeljine.

Predpioniri su u prethodnom kolu u Bijeljini savladali ekipu Radnika rezultatom 63:43 i sa skorom od četiri pobjede iz isto toliko odigranih utakmica zauzimaju drugo mjesto prvenstvene tabele, dok su predpioniri Zvornik Basketa prethodnog vikenda bili slobodni jer je utakmica protiv Budućnosti BN odložena. Zvorničani su trenutno četvrtoplasirana ekipa sa tri pobjede iz isto toliko odigranih utakmica.

Pioniri koji su trenutno trećeplasirana ekipa sa osam osvojenih bodova iz pet odigranih utakmica (3-2) dočekuju vršnjake iz Zvornika koji su do sada neporažena ekipa sa skorom 4-0 i trenutno jednu poziciju bolje plasirani od naših Lavova. Prethodnog vikenda naši momci su ostvarili gostujuću pobjedu u Bijeljini protiv ekipe Plus rezultatom 54:50 dok su pioniri Zvornik Basketa bili slobodni.

Prvi na teren u subotnjim utakmicama u okviru VI kola izlaze kadeti koji su do sada odigrali samo dva meča i u oba duela su pretprili poraze, dok su gosti iz tri odigrane utakmice osvojili četiri boda (1-2) i trenutno su petoplasirana ekipa na tabeli. Obe ekipe prethodnog vikenda nisu igrale prvenstvene utakmice.

Utakmice VI kola igraju se u subotu, 16. novembra, u sali Prve osnovne škole Ilićka, i to po sledećem raspored:

KADETI 12:00h

PREDPIONIRI 13:30h

PIONIRI 15:00h

Utakmice sudi sudijski par: Denis Begović i Slaven Radovanović, delegat Dragan Obradović.

SREĆNO LAVOVI!