PORAZI U ŠESTOM KOLU

Utakmicama protiv Zvornik Basketa u okviru šestog kola proteklog vikenda nastavljeno je košarkaško prvenstvo Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou PKO Bijeljina.

Sve tri selekcije našeg kluba (predpioniri, pioniri i kadeti) doživjele su poraze na domaćem terenu u Brčkom protiv izuzetno kvalitetnih selekcija KK Zvornik Basket iz Zvornika.

Kadeti su i u trećoj utakmici u tekućoj sezoni upisali i treći uzastopni poraz sa kojim su vezani za samo dno tabele. Mnogo toga proteklog vikenda nije štimalo u igri naših momaka uz nedostatak želje, požrtvovanja i borbenosti rezultirali su katastrofalnim porazom protiv odlične ekipe iz Zvornika.

LAVOVI – Zvornik Basket 25:85

Trener Aleksandar Bližnjaković na ovom meču računao je na sledeće igrače: Danijel Nedić, Stefan Okilj, Viktor Cvjetinović, Mihajlo Blažanović, Jovan Tomić, David Mićanović, Milan Savić, Aleksandar Đukić, Damjan Marić, Alan Fazlović i Sergej Subotić.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nakon četiri uzastopne pobjede predpioniri su u šestom kolu upisali prvi prvenstveni poraz, protiv izuzetno kvalitetne ekipe iz Zvornika. I pored poraza naši Lavovu su zadržali drugo mjesto na prvenstvenoj tabeli.

LAVOVI – Zvornik Basket 35:71

Na ovom meču za našu ekipu nastupili su: Nikola Lajić, Uroš Manasijević, Rastko Blažanović, Filip Petrović, Nikola Balorda, Nikola Trivunović, Ognjen Pudić, Nikola Đorđević, Nemanja Stojić, Sergej Đurica, Sergej Krajinović i Stefan Mijatović. Trener Dragoljub Maksić.

Najuzbudljiviji meč odigrale su pionirske selekcije. Viđena je izuzetno dobra utakmica dvije podjednako kvalitetne ekipe u kojoj je više koncentracije u završnici meča pokazala gostujuća ekipa i slavila sasvim zasluženu pobjedu.

I pored poraza naši momci zaslužuju sve čestitke za prikazanu igru, borbenost i požrtovanje.

Kao i na većini prethodnih utakmica najefikasniji u našoj ekipi bili su kapiten Vuk Jovanović sa 38 postignutih poena i Sergej Subotić sa 20 postignutih poena.

LAVOVI – Zvornik Basket 74:81

Za našu ekipu na ovom meču nastupili su sledeći igrači: Vuk Jovanović, Sergej Subotić, Nikolaj Cetić, Savo Ostojić, Alan Fazlović, Miloš Marjanović, Bojan Kojić, Matej Petrović, Uroš Manasijević i Nikola Lajić

Priliku za popravni sve tri selekcije imaće već u subotu, 23. novembra, kada gostuju u Milićima protiv istoimene ekipe.