LAVOVI GOSTUJU U MILIĆIMA

Nakon poraza u prethodnom kolu, naši kadeti, pioniri i predpioniri u subotu, 23. novembra, gostuju u Milićima gdje će protiv istoimene ekipe odigrati prvenstvene utakmice u okviru VII kola Prvenstva Republike Srpske na nivou PKO Bijeljine.

Kadeti su u prošlom kolu doživjeli težak poraz na domaćem terenu od Zvornik Basketa i sa skorom 0-3 gostuju ekipi Milića koja do sada ima identičan učinak u prvenstvu ali sa nešto boljom koš razlikom i nalaze se na predposljednjoj poziciji prvenstvene tabele. Kadeti Milića prethodnog vikenda zbog bolesti velikog broja igrača svoj meče u Bijeljini protiv ekipe Budućnost BN nisu igrali.

Pioniri i pored poraza u prošlom kolu, odigrali su možda i jednu od najboljih utakmica ove sezone. Borbenost i požrtvovanje na terenu tokom svih 40 minuta protiv gostiju iz Zvornika nisu rezultirali pobjedom ali svakako ohrabruju pred nastavak prvenstvene trke gostovanjem ekipi Milića koja je proteklog vikenda poražena u Bijeljini protiv Budućnosti BN rezultatom 77:31 i trenutno se nalazi na sedmoj poziciji sa skorom 2-4 i osam osvojenih bodova. Naši Lavovi su trenutno trećeplasirana ekipa sa 9 osvojenih bodova iz šest utakmica (3-3).

Nakon četiri vezane pobjede predpioniri su proteklog vikenda doživjeli prvi prvenstveni poraz i to na domaćem terenu od Zvornik Basketa. Priliku za popravni imaju u subotu protiv ekipe Milića koja je, takođe poražena proteklog vikenda rezultatom 61:27 od Budućnosti BN u Bijeljini. Naši Lavovi sa skorom 4-1 i devet osvojenih bodova drugoplasirana su ekipa, dok su Milići sa skorom 1-5 i sedam osvojenih bodova trenutno na sedmom mjestu prvenstvene tabele.

Utakmice u Milićima igraju se u subotu, 23. novembra, i to po sledećem rasporedu:

PREDPIONIRI 15:30

PIONIRI 16:30

KADETI 18:00

Utakmice sudi sudijski par: Miodrag Borovina i Vuk Matić, delegat Zoran Džinkić.

Pored ovih prvenstvenih utakmica, u subotu u Milićima biće odigrana i prijateljska utakmica između mini basket selekcija Milića i Lavova.

SREĆNO LAVOVI!