LAVOVI GOSTUJU EKIPI BUDUĆNOST BN

Utakmicama devetog kola protiv ekipe Budućnost BN u Bijeljini, u konkurenciji predpionira, pionira i kadeta biće spuštena zavjesa na prvi dio košarkaškog prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou PKO Bijeljina.  

Prethodnog vikenda sve naše selekcije upisale su domaće poraze protiv ekipe 10. avgust iz Vlasenice, a već ovog vikenda očekuju ih utakmice protiv još jednog favorita za najviši plasman u prvenstvu u svim kategorijama.

Prvi na teren u subotnjim utakmicama u okviru IX kola izlaze predpioniri koji su do sada ostvarili četiri pobjede iz sedam odigranih mečava (4-3), dok su domaćini iz šest odigranih utakmica osvojili jedanaest bodova (5-1).

Pioniri koji do sada imaju polovičan skor od 4 pobjede i isto toliko poraza izlaze na megdan do sada nepraženim vršnjacima iz Bijeljine. Isto kao neporaženi kadeti Budućnosti u posljednoj utakmici subotnjeg programa ugostiće naše kadete koji u dosadašnjem dijelu sezone nisu osjetili slast pobjede.

Utakmice IX kola igraju se u subotu, 7. decembra, u sportskom centru “Budućnost” u Bijeljini, i to po sledećem raspored:

PREDPIONIRI 11:30

PIONIRI 12:30

KADETI 14:00

Utakmice sudi sudijski par: Denis Begović i Slaven Radovanović, delegat Dragan Obradović.

SREĆNO LAVOVI!