LAVOVI GOSTUJU U UGLJEVIKU

Zaostalim utakmicama trećeg kola protiv ekipe OKK Rudar 2015, u konkurenciji predpionira i kadeta biće spuštena zavjesa na prvi dio košarkaškog prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou PKO Bijeljina za naš klub.

Prethodnog vikenda obe naše selekcije upisale su gostujuće poraze protiv ekipe Budućnost BN u Bijeljini. Kadeti su poraženi rezultatom 60:44, a predpioniri 49:40, dok su mladi košarkaši iz Ugljevika ostvarili polovičan uspjeh na gostovanju u Milićima. Pobjeda kadeta rezultatom 39:60 i poraz predpionira rezultatom 44:28.

Prvi na teren u subotnjim utakmicama u Ugljeviku izlaze predpioniri koji su do sada ostvarili četiri pobjede iz osam odigranih odigranih mečava (4-4), dok domaćini iz isto toliko odigranih utakmica imaju pobjedu manje (3-5).

Kadeti koji do sada nisu osjetili slast pobjede u šest odigranih mečeva izlaze na megdan ekipi Rudara koja je ostvarila jednu pobjedu i pet poraza.

Zaostale utakmice III kola igraju se u subotu, 14. decembra, u sportskoj dvorani u Ugljeviku, i to po sledećem raspored:

PREDPIONIRI 15:00

KADETI 16:00

Utakmice sudi sudijski par: Denis Begović i Slaven Radovanović, delegat Duško Vićić.

SREĆNO LAVOVI!