1.ŽLRS – LAVICE GOSTUJU U NOVOM GRADU

U okviru petog kola Prve ženske lige Republike Srpske seniorke gostuju u Novom gradu ekipi Slobode.

Nakon dva vezana poraza u prvenstvu (Ušće i Budućnost) naše Lavice u četvrtak imaju priliku za prekid loše serije i pokušaj da dođu do zlata vrijedih bodova u borbi za play off. Nakon četiri kola naše Lavice trenutno zauzimaju treću poziciju sa 4 osvojena boda, dok je ekipa Slobode trenutno šestoplasirana ekipa na prvenstvenoj tabeli.

Sloboda je u dosadašnjem dijelu prvenstva odigrala tri utakmice i upisala isto toliko poraza, i to na domaćem parketu protiv Mladosti iz Prijedora 65:69 i Kozare iz Gradiške 51:53, kao i na gostujućem terenu protiv ekipe Ušća u Banja Luci rezultatom 79:55, dok je utakmica drugog kola protiv ekipe Budućnosti koja je trebala biti odigrana u Bijeljini odgođena i biće odigrana naknadno.

Do kraja prvog dijela prvenstva naše Lavice imaju odigrati i zaostalu utakmicu drugog kola na domaćem parketu u Brčkom protiv ekipe Mladosti iz Prijedora.

Utakmica petog kola 1. ŽLRS između Slobode i Lavova na programu je u četvrtak, 17. decembra, sa početkom u 18:00 časova u sportskoj dvorani u Novom Gradu!

LIVE STATISTIKU utakmice u Novom Gradu moći ćete da pratite na našoj web stranici www.kklavovibrcko.com

SREĆNO LAVICE!

Ostali parovi petog kola:

Prijedor: ŽKK Mladost – KK Ušće

Bijeljina: KK Budućnost BN – ŽKK Kozara