1. ŽLRS – PORAZ LAVICA U ČETVRTOM KOLU

Ženska seniorska selekcija našeg kluba u utakmici četvrtog kola Prve ženske ligi Republike Srpske upisala je poraz na domaćem parketu.

Komšijski derbi u Prvoj ženskoj ligi Republike Srpske u okviru četvrtog kola između Lavova i Budućnosti iz Bijeljine koji je odigran u dvorani Tehničeke škole u Brčkom pripao je gošćama iz Bijeljine.

Nakon poraza u Banja Luci od Ušća, ovo je drugi vezani poraz za naše Lavice i sa skorom od jedne pobjede i dva poraza trenutno zauzimaju treću poziciju na prvenstvenoj tabeli. Otvaranje meča pripalo je našim Lavicama koje su početkom druge četvrtine imale i osam poena prednosti, međutim drugi dio druge četvrtine donio je neshvatljiv pad u igri naših djevojaka što su gošće iz Bijeljine znalački iskoristile da do poluvremena smanje rezultatski zaostatak. Na pauzu se otišlo sa minimalnim vodstvom Lavica 25:24, da bi treći period više nego zasluženo pripao gošćama koje su došle do potpunog rezultatskog preokreta i do kraja meča tu prednost vješto održavale za konačnih 13 poena razlike i više nego zasluženu pobjedu!

LAVOVI – Budućnost BN 38:51 (13:9, 12:15, 9:18, 4:9)

Za našu ekipu nastupile su: Milica Đokić, Amila Smajić, Jelena Lazarević, Adna Okić, Marjana Todorović, Sara Đokić, Ana Đokić, Katarina Mihajlović, Jelena Blagić, Tamara Šarenac, Ksenia Vukić i Anastasija Dugonjić. Trener Aleksandar Bližnjaković.

U narednom kolu naše Lavice gostuju u Novom Gradu gdje će snage odmjeriti protiv ekipe Slobode.