MLAĐE KATEGORIJE: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND

Predstojećeg vikenda na rasporedu su utakmice redovnog desetog kola i zaostale utakmice drugog kola Prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou PKO Bijeljina. 

Vikend pred nama, kada su u pitanju mlađe kategorije rezervisan je za utakmice redovnog desetog kola i zaostale utakmice drugog kola Prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou Područnog košarkaškog odbora (PKO) Bijeljina .

U subotu, 26. decembra, predioniri, pioniri i kadeti igraju na domaćem terenu u Brčkom zaostale utakmice drugog kola. Predpioniri koji su u serije od dvije vezane pobjede (Vlasenica i Bratunac) dočekuju vršnjake iz ekipe OKK Koš iz Bijeljine, dok pioniri i kadeti (dva vezana poraza) dočekuju ekipu bijeljinskog Radnika.

Zaostale utakmice drugog kola igraju se u subotu, 26. decembra u sportskoj sali Prve osnovne škole Ilićka u Brčkom, i to po sledećem rasporedu:

16:00h predpioniri

17:00h pioniri

18:30h kadeti

Već u nedelju predpionire očekuje nova utakmica. U okviru redovnog desetog kola najmlađi Lavovi putuju u Zvorniku gdje ih očekuje duel protiv ekipe Zvornik Basket II. Utakmica će biti odigrana u Gradskoj dvorani u Zvorniku sa početkom u 9:00 časova.

Pioniri su svoju utakmicu desetog kola protiv ekipe Guber iz Srebrenice odigrali ranije i upisali poraz rezultatom 75:60, dok su kadeti u ovom kolu slobodni.

Našim Lavovima želimo puno sreće i uspjeha. SREĆNO LAVOVI!