1. ŽLRS – U SUBOTU ZAOSTALA UTAKMICA DRUGOG KOLA PROTIV MLADOSTI

Prva utakmica u Novoj godini donosi nam izuzetno važan duel protiv ekipe Mladost iz Prijedora.

Početak drugog dijela takmičenja u okviru Prve ženske lige Republike Srpske polako se bliži, a prije prve utakmice drugog dijela naše Lavice već u subotu, 16. januara, igraju zaostalu utakmicu drugog kola protiv ekipe ŽKK Mladost iz Prijedora na domaćem parketu u Brčkom.

Naše Lavice su trenutno drugoplasirane na prvenstvenoj tabeli i do sada imaju skor od dvije pobjede i dva poraza, dok su gošće iz Prijedora u tri dosadašnja duela ostvarile isto toliko pobjeda i trenutno su jedina neporažena ekipa u 1. ŽLRS i zauzimaju treće mjesto na tabeli.

Košarkašice Mladosti u dosadašnjem dijelu prvenstva na domaćem parketu u Prijedoru savladale su ekipu Ušća iz Banja Luke rezultatom 48:47, dok su ostale dvije pobjede ostvarene na gostujućim terenima, protiv Kozare u Gradišci 45:46 i protiv Slobode u Novom Gradu 65:69.

Zaostala utakmica drugog kola Prve ženske lige Republike Srpske između Lavova i Mladosti igra se u subotu, 16. januara 2021. godine sa početkom u 13:30h u dvorani Tehničke škole u Brčkom bez prisustva publike!

Našim Lavicama želimo puno sreće!