POBJEDA PREDPIONIRA, PORAZI PIONIRA I KADETA PROTIV RADNIKA

Zaostalim utakmicama drugog kola Prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou PKO Bijeljina spuštena je zavjesa na 2020. godinu kada su u pitanju mlađe kategorije. 

Zaostale utakmice drugog kola Prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou PKO Bijeljina donijele su nam duela protiv ekipa iz Bijeljine, i to protiv Radnika u pionirskoj i kadetskoj konkurenciji, te protiv ekipe Koš u predpionirskoj konkurenciji.

Pioniri su odigrali utakmicu u kojoj su tokom čitavih 40 minuta bili u rezultatskom zaostatku ali zahvaljujući fantastičnoj igri krajem treće i tokom četvrte četvrtine mogli su do potpunog rezultatskog preokreta i pobjede u ovom meču. Međutim, uz dekoncentraciju i neke atipične greške u važnim momentima nije se moglo doći do pobjede protiv izuzetno kvalitetne ekipe iz Bijeljine. Na kraju sasvim zaslužena pobjeda pionira Radnika.

Lavovi – Radnik 54:62 (12:20, 8:16, 11:12, 23:14)

Kao i u prethodnim utakmicama, indisponiranost u napadu, ležernosti u odbrani doveli su do još jednog ubjedljivog poraza kadeta. Ovoga puta bodove iz Brčkog nose kadeti Radnika koji su ostvarili ubjedljivu i više nego zasluženu pobjedu rezultatom 35:65 po četvrtinama 11:18, 6:10, 8:22, 10:15.

Predpionirska selekcija nas je već navikla na pobjede. U duelu protiv ekipe OKK Koš iz Bijeljine upisali su treći vezani i do sada najubjedljiviji trijumf što je i pored velikog broja neodigranih utakmica bilo dovoljno za sredinu tabele u ovom momentu.

Neizvjesnot na ovom meču vladala je samo do prvog tehničkog time-out-a u prvoj četvrtini, nakon čega su naši dječaci zaigrali onako kako smo i navakli da ih gledamo tokom ove sezone. Borbeno, požrtvovano i sa željom za dokazivanjem svakog pojedinca. Prednost je rasla iz minuta u minut, a košgeterski doprinos ubjedljivoj pobjedi dalo je svih 10 dječaka koji su igrali na ovoj utakmici. Na kraju velikih 58 poena razlike za naše najmlađe Lavove koji su i u ovom meču nastupili nekompletni zbog zdravstvenog biltena.

LAVOVI  – Koš 80:22 (24:14, 23:2, 19:2, 14:4)

Čestitke našim predpionirima i trenerima na odličnoj igri i zasluženoj pobjedi!