1. ŽLRS – LAVICE U DERBIJU KOLA DOČEKUJU UŠĆE

Nakon dva gostovanja na startu drugog dijela takmičenja u Prvoj ženskoj ligi Republike Srpske naše Lavice u okviru osmog kola dočekuju ekipu Ušća iz Banja Luke. 

Dvije vezane pobjede na gostujućim parketima (Kozara 50:59 i Mladost 39:51) na startu drugog dijela sezone dodatno su popravile raspoloženje u taboru naših Lavica, koje u utakmicu 8. kola protiv Ušća ulaze kao prvoplasirana ekipa na tabeli sa skorom 5-2 i 12 osvojenih bodova, dok su gošće iz Banja Luke trenutno na trećoj poziciji sa 10 osvojenih bodova i skorom 4-2.

U prvom dijelu prvenstva u okviru trećeg kola košarkašice Ušća su u Banja Luci bile bolje od naših Lavica rezultatom 62:56.

Naše djevojke u nastavak prvenstvene trke ulaze jače za Milicu Dabović koja se nakon ozvaničenja saradnje, stavila na raspolaganje stručnom štabu i očekuje se njen debi u dresu Lavova.

Utakmica 8. kola između Lavova i Ušča na programu je u nedelju, 14. februara sa početkom u 16:00 časova u dvorani Tehničke škole u Brčkom. Utakmicu sudi sudijska trojka: Brestovac Dejan, Ombašić Damir i Mitrović Dejan.

UTAKMICA ĆE BITI ODIGRANA BEZ PRISUSTVA PUBLIKE!

SREĆNO LAVICE!