PIONIRI UBJEDLJIVO SAVLADALI OKK PLUS IZ BIJELJINE

Muška pionirska selekcija našeg kluba je u okviru 14. kola Prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije ubjedljivo savladala ekipu OKK Plus iz Bijeljine.

Proteklog vikenda igrane su utakmice redovnog 14. kola Prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou PKO Bijeljina. Od naših selekcije samo su pioniri istrčali na teren i slavili ubjedljivu pobjedu protiv gostiju iz Bijeljine, dok su ostale selekcije u ovom kolu bile slobodne.

Predvođeni ove sezone standardno dobrim kapitenom Sergejom Subotićem pioniri nisu imali većih problem sa otporom gostiju iz Bijeljine. Priliku da zaigraju sa podjednakom minutažom imali su svi košarkaši na koje je trener Bližnjaković računao na ovom meču. Pored već pomenutog kapitena Subotića koji bio i najefikasniji igrač na ovom meču sa 23 postignuta poena, nastupili su i: Amar Gubaljević, Nikola Trivunović, Miloš Karać, Miloš Borić, Nikola Lajić, Sergej Đurica, Rastko Blažanović, Uroš Blažanović, Ognjen Pudić i Sergej Pucar.

Na kraju: LAVOVI – PLUS 62:10 (31:0, 4:0, 21:7, 6:3).

ČESTITKE NAŠIM LAVOVIMA NA ODLIČNOJ IGRI I VIŠE NEGO ZASLUŽENOJ POBJEDI!

Bila je ovo četvrta pobjeda Lavova u dosadašnjem dijelu prvenstva i sa ukupno 12 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 7. poziciju uz četiri utakmice manje.

U narednom kolu pioniri gostuju u Milićima gdje igraju protiv istoimene ekipe.