MLAĐE KATEGORIJE: PREDPIONIRI DOČEKUJU FENIX BASKET

Predstojećeg vikenda na rasporedu su utakmice redovnog 16. kola Prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou PKO Bijeljina. 

Vikend pred nama, kada su u pitanju mlađe kategorije rezervisan je za utakmice redovnog 16. kola  Prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou Područnog košarkaškog odbora (PKO) Bijeljina .

U nedelju, 28. februara, muška predpionirska selekcija ugostiće vršnjake KK Fenix Basket iz Bijeljine, dok su sve ostale mlađe selekcije ovog vikenda slobodne.

Utakmica između istih protivnika u okviru prvog dijela sezone u okviru 5. kola u Bijeljini nije odigrana zbog pogoršane epidemiološke situacije i ta utakmica biće odigrana u prvom slobodnom terminu do kraja sezone.

Naši predpioniri i pored velikog broja neodigranih utakmica iz prvog dijela prvenstva trenutno zauzimaju 6. mjesto sa skorom 5-3, dok mladi košarkaši Fenix Basketa ove sezone još uvijek nisu osjetili slast pobjede, i na 11. poziciji kao posljednjeplasirana ekipa imaju skor 0-8.

Utakmica 16. kola Prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou PKO Bijeljina u konkurenciji predpionira Lavovi – Fenix Basket na rasporedu je u nedelju, 28. februara sa početkom u 13:00 časova u dvorani Tehničke škole u Brčkom.

SREĆNO LAVOVI!