PREDPIONIRI BOLJI OD FENIX BASKETA

Muška predpionirska selekcija našeg kluba je u okviru 16. kola Prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije savladala ekipu KK Fenix Basket iz Bijeljine.

Proteklog vikenda igrane su utakmice redovnog 16. kola Prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou PKO Bijeljina. Od naših selekcije samo su predpioniri istrčali na teren, upisavši pobjedu protiv gostiju iz Bijeljine, dok su ostale selekcije u ovom kolu bile slobodne.

Nešto lošiji početak naših dječaka na ovom meču rezultirao je i prednošću gostiju na kraju prvog perioda igre, koju su izjednačenom igrom tokom drugih deset minuta uspjeli da zadrže do poluvremena. Međutim, tokom treće četvrtine naši najmlađi Lavovi dolaze do svoje prepoznatljive igre i vrlo brzo prave rezultatski preokret, koju su do kraja meča uspjeli da uvećaju do maksimalnih plus 18 poena prednosti.

Na kraju: LAVOVI – FENIX BASKET 54:36 (05:09, 12:10, 23:03, 14:14).

Više nego zaslužena pobjeda naših dječaka, koji u narednom kolu gostuju u Zvorniku gdje će odigrati meče protiv vršnjaka iz KK Zvornik Basket.

ČESTITKE NAŠIM LAVOVIMA NA ODLIČNOJ IGRI I ZASLUŽENOJ POBJEDI!

Bila je ovo šesta pobjeda Lavova u dosadašnjem dijelu prvenstva i sa skorom 6-3 i ukupno 15 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 5. poziciju na prevenstvenoj tabeli.

Trener Dragoljub Maksić na ovom meču računao je na sledeće igrače: Nikola Balorda, Sergej Krajinović, Mihajlo Lukić, Njegoš Trivunović, Gavrilo Jurošević, Nikola Đorđević, Lazar Pudić, Sergej Pajić, Andrej Avramović, Andrej Marjanović, Matej Balorda i Uroš Bratić.