PLAY OFF 1. ŽLRS – LAVICE DOČEKUJU KOZARU IZ GRADIŠKE

Regularni dio sezone u Prvoj ženskoj ligi Republike Srpske (1. ŽLRS) je završen! Slijedi PLAY OFF i borba za titulu!

Polufinalna serija play-offa 1. ŽLRS u kojoj se sastaju Lavovi i Kozara startuje u petak, 5. marta, utakmicom koja će biti odigrana u Brčkom.

Naše djevojke su nakon regularnog dijela takmičenja osvojile prvo mjesto sa skorom 8-2 dok su gošće iz Gradiške sa skorom od 5-5 bile četvrtoplasirane. U dva dosadašnja duela naše Lavice su upisale dvije pobjede, i to: u okviru 1. kola na domaćem parketu u Brčkom rezultatom 61:35 i u okviru 6. kola u Gradišci rezultatom 50:59.

Sedam vezanih pobjeda, dobra atmosfera i raspoloženje u ekipi činjenice su koje nas dodatno ohrabruju pred start polufinalne serije play-offa! Kozara je pobjedama na domaćem terenu protiv ekipa Ušće i Budućnost BN pokazala da je ekipa za respekt i u ovu utakmicu ulazimo izuzetno oprezno, sa nadom da ćemo iskoristit prednost domaćeg terena i ostvariti prvu play-off pobjedu” ,istakla je kapiten naše ekipe Milica Đokić.

Polufinale play-offa 1. ŽLRS igra se na dvije dobijene utakmice, a drugi susret na programu je 13. ili 14. marta u Gradišci. Eventualna majstorica igraće se u Brčkom, 17. marta.

Ekipa koja prva dođe do dvije pobjede plasiraće se u finale gdje će snage odmjeriti protiv bolje ekipe iz druge polufinalne serije u kojoj se sastaju ekipe Ušće iz Banja Luke i Budućnost BN iz Bijeljine.

Prva utakmica polufinala play offa 1. ŽLRS između Lavova i Kozare na programu je u petak, 05.marta, sa početkom u 18:30h u dvorani Tehničke škole u Brčkom, a prenos utakmce moći ćete da gledate na našem YouTube kanalu

SREĆNO LAVICE!