PRIJATELJSKA UTAKMICA KADETKINJA PROTIV MLADOG KRAJIŠNIKA

U sklopu priprema za završne turnire Prvenstva Republike Srpske naše kadetkinje u ponedeljak igraju prijateljsku utakmicu u Banja Luci protiv ekipe Mladi Krajišnik.

Titula prvaka Republike Srpske u seniorskoj konkurenciji je osvojena! Uskoro slijede završne utakmice sa istim ciljem u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji.

U sklopu priprema za završne turnire Prvenstva Republike Srpske u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji naša kadetska selekcija naredne sedmice odigraće dvije prijateljske utakmice.

Prva je na rasporedu u ponedeljak, 10. maja u Banja Luci protiv ekipe Mladi Krajišnik, dok u srijedu, 12. maja u Brčkom naše Lavice igraju protiv ekipe StarTz iz Tuzle.

Kadetska selekcija Mladog Krajišnika je najkvalitetnija ekipa Područnog košarkaškog saveza Banja Luka i jedna od najkvalitetnijih ekipa u tom uzrastu u Bosni i Hercegovini i nema sumnje da nas u ponedeljak očekuje izuzetno kvalitetna utakmica.

Utakmica protiv Mladog Krajišnika na rasporedu je u ponedeljak, 10. maja sa početkom u 15:00 časova u sportskoj dvorani Obilićevo u Banja Luci.

SREĆNO LAVICE!