SANJIN VIDOVIĆ NOVI TRENER PIONIRSKIH SELEKCIJA LAVOVA!

Sanjin Vidović je od danas i zvanično novi trener muške pionirske i predpionirske selekcije KK Lavovi.

Sanjin Vidović je rođen 12. juna 1972. godine u Brčkom gdje je i napravio svoje prve košarkaške korake sa 12 godina.

Kroz bogatu igračku karijeru natupao je i za Beovuk, Zemun, Napredak Kruševac, Sloboda Ditu, Radnik Bijeljina i Beobanku sa kojom je igrao i polufinale prvenstva Savezne Republike Jugoslavije.

Inostranu karijeru obilježio je nastup u ekipi Telekom Bonn (Njemačka) u periodu od 2002. do 2006. godine sa kojom je nastupao i u evropskom ULEB kupu.

Od 2014. do 2019. godine u dva navrata je vodio seniorsku selekciju KK Brčko distrikt ujedno radeći i sa mlađim uzrasnim kategorijama.

Sanjin Vidović će u Lavovima predvoditi pionirsku (2007-2008) i predpionirsku (2009-2010) selekciju koje nastupaju u Prvenstvu Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou Područnog košarkaškog saveza (PKS) Bijeljina.

“Izuzetno mi je drago što ću imati priliku da radim i prenosim svoje iskustvo i znanje na najmlađe košarkaše KK Lavovi. Lavovi su odavno postali prepoznatljivi po kvalitetnom radu sa mlađim selekcijama i poziv predsjednika Vukadinovića da se priključim klubu me je zaista iznenadio ali sa druge strane i mnogo obradovao. Daću sve od sebe da mladi i talentovani dječaci izrastu u vrhunske košarkaše, a prije svega dobre ljude”, istakao je Vidović nakon današnjeg ozvaničenja saradnje.

U ime kluba, dobrodošlicu Sanjinu Vidoviću poželio je predsjednik Lavova Boško Vukadinović, koji je ovom prilikom istakao: “Lično sam presrećan što je Sanjin prihvatio poziv da se priključi našem klubu i sa velikom sigurnošću mogu reći da smo sa njim dobili jedan dodatni kvalitet i iskustvo koji su nam nedostajali u prethodnom periodu. Sanjin je vrhunski profesionalac koji ulaže mnogo energiju u ono čime se bavi, a kao posljedica svega toga dolaze i rezultati. Želja svih u klubu je da napravimo dodatni iskorak kada je u pitanju  muška košarka i vjerujem da će Sanjin biti jedna važna karika u ostvarenju tih želja”.

DOBRO DOŠAO SANJINE!