MLAĐE KATEGORIJE: PIONIRI, PREDPIONIRI I PREDPIONIRKE GOSTUJU U MILIĆIMA

Prvenstvo Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou Područnog košarkaškog saveza (PKS) Bijeljina nastavlja se ovog vikenda utakmicama petog kola.

Vikend pred nama, kada su u pitanju mlađe kategorije rezervisan je za utakmice petog kola Prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou Područnog košarkaškog saveza (PKS) Bijeljina.

Nakon poraza u četvrtom kolu protiv ekipe 10. avgust iz Vlasenice u četvrtom kolu na domaćem terenu u Brčkom, pioniri i mlađi pioniri predvođeni trenerom Sanjinom Vidovićem gostuju u Milićima gdje će odigrati utakmice protiv svojih vršnjaka iz istoimenog kluba.

Pioniri Milića poraženi su u četvrtom kolu na gostujućem terenu u Ugljeviku protiv ekipe Rudar 2015 rezultatom 56:39 i sa skorom od 1 pobjede i 3 poraza trenutno su na 5. poziciji prvenstvene tabele. Predpioniri KK Milići nakon pobjede u Ugljeviku rezultatom 52:9, takođe, zauzimaj 5. poziciju na tabeli sa skorom od 2 pobjede i 2 poraza.

Utakmice 5. kola Prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou Područnog košarkaškog saveza (PKS) Bijeljina između KK  “Milići” i KK “Lavovi” igraju se u nedelju, 5. decembra 2021. godine.

Prvi na teren od 13:30h izlaze mlađi pioniri, dok će pioniri svoju utakmicu odigrati od 14:30h u sportskoj dvorani u Milićima.

Pored ove dvije prvenstvene utakmice, istog dana u Milićima biće odigrana i prijateljska utakmica ženskih predpionirskih selekcija dva kluba.

Našim Lavovima i najmlađim Lavicama želimo puno sreće i uspjeha. SREĆNO!