MLAĐE KATEGORIJE: POBJEDA PIONIRA I PORAZ PREDPIONIRA U MILIĆIMA

Utakmicama petog kola nastavljeno je Prvenstvo Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou Područnog košarkaškog saveza (PKS) Bijeljina.

Muška pionirska i predpionirska selekcija Lavova danas su gostovale u Milićima gdje su odigrale utakmice protiv odgovarajućih selekcija KK “Milići”.

Nakon poraza u prošlom kolu na domaćem terenu protiv ekipe 10. avgust iz Vlasenice, pioniri su uspjeli već danas da se vrate na pobjednički kolosjek, savladaju domaćina i sa nova dva boda ostanu u samom vrhu prvenstvene tabele sa skorom od tri pobjede i jednog poraza i ukupno 7 osvojenih bodova. Odlična utakmica izabranika Sanjina Vidovića u kojoj se pobjednik nijednog momenta nije dovodio u pitanje. Imali su naši momci tokom većeg dijela meča dvocifrenu rezultatsku prednost, ali zahvaljujući nevjerovatnom šutu za tri poena domaći košarkaši uspjevaju doći do podnošljivog poraza.

MILIĆI 54

LAVOVI 60 

12:9, 5:14, 17:17, 20:20

KK Lavovi:

Nikola Lajić 14, Sergej Krajinović 16, Sergej Đurica 10, Nikola Trivunović 11, Nikola Balorda 9, Nikola Đorđević, Miloš Karać, Njegoš Trivunović, Stefan Mijatović, Ognjen Pudić, Nemanja Radovanović i Rastko Blažanović. 

BRAVO LAVOVI!

U narednom kolu, naše pionire očekuje utakmica na domaćem terenu protiv odgovarajuće selekcije KK “Radnik” iz Bijeljine.

Predpioniri su doživjeli još jedan poraz, i nakon pet odigranih kola imaju skor od jedne pobjede i četiri poraza. Utakmica u Milićima je protekla u mnogo boljoj igri domaćih košarkaša pogotovo uprvoj četvrtini koja je i bila presudna za krajnji rezultat na ovom meču.

MILIĆI 49

LAVOVI 20

24:5, 8:7, 8:2, 9:6

U narednom kolu naši najmlađi Lavovi dočekuju ekipu OKK “Koš” iz Bijeljine.

Pored prvenstvenih utakmica u konkurenciji pionira i predpionira, danas je u Milićima odigrana u prijateljska utakmica dva kluba u konkurenciji predpionirki u kojoj su naše Lavice prikazale odličnu igru. Napredak u igri iz utakmice u utakmicu je očigledan i sigurno je da jedna nova generacija Lavova polako izlazi na scenu. BRAVO LAVICE!