MILICA ĐOKIĆ NA PRIPREMAMA JUNIORSKE REPREZENTACIJE SRBIJE

Kapiten naše seniorske, juniorske i kadetske selekcije Milica Đokić učestvuje na pripremama juniorske reprezntacije Srbije.

U periodu od 4. do 11. januara ove godine u Banji Koviljači održavaju se zimske mini pripreme ženske juniorske reprezentacije Srbije u organizaciji Košarkaškog saveza Srbije.

Nakon odličnih nastupa za kadetsku reprezentaciju Srbije prošlog ljeta na FIBA YOUTH CHALLENGER u San Fernandu, kao i sjajne polusezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine za naš klub, poziv selektora Milana Vidosavljevića da se Milica Đokić priključi juniorskoj reprezentaciji dolazi kao nagrada i priznanje za jednu od najperspektivnijih evropskih košarkašica u svom godištu.

Zimske pripreme su u funkciji glavnih ljetnih priprema, a za cilj imaju upoznavanje selektora Milana Vidosavljevića sa novom generacijom, kao i uvid u njihove trenutne tehničko-taktičke sposobnosti.

Košarkaški klub Lavovi želi puno sreće Milici Đokić, a sa velikom sigurnošću možemo reći da će ona i ovaj put na pravi način reprezentovati naš klub i naš grad!

Ovaj poziv je veliko priznanje i nagrada za KK Lavovi imajući u vidu činjenicu da je Milica prve košarkaške korake napravila upravo u našem klubu, prošla sve omladinske selekcije kluba da bi sada bila kapiten seniorske selekcije i predvodnik jedne izuzetno talentovane generacije djevojčica, koje svoj talenat ove sezone pokazuju i u najvišem rangu ženske košarke u Bosni i Hercegovini.

SREĆNO KAPITENU!