MLAĐE KATEGORIJE: PREDPIONIRI I PIONIRI GOSTUJU U VLASENICI

Utakmicama trinaestog kola u vikendu pred nama nastavlja se Prvenstvo Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou Područnog košarkaškog saveza (PKS) Bijeljina.

Vikend pred nama, kada su u pitanju mlađe kategorije rezervisan je za utakmice trinaestog kola Prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou Područnog košarkaškog saveza (PKS) Bijeljina, u kojem naši Lavovi gostuju u Vlasenici gdje će snage odmjeriti protiv vršnjaka iz KK “10. avgust”.

Nakon polovičnog učinka predpionira proteklog vikenda u kojoj je upisan poraz protiv Drine i ostvarena pobjeda protiv Fenixa  najmlađi Lavovi gostuju kod jedne od najkvalitetnijih ekipa u ligi, od koje su poraženi u prvom dijelu prvenstva u okviru četvrtog kola u Brčkom.

Pioniri proteklog vikenda svoju utakmicu protiv Drine Princip nisu igrali zbog nemogućnosti dolaska gostujuće ekipe u Brčko.

Utakmice trinaestog kola između 10. avgusta i Lavova na rasporedu su u nedelju, 27. februara u sportskoj dvorani SŠC “Milorad Vlačić” u Vlasenici, i to po sljedećem rasporedu:

10:00h PREDPIONIRI 

11:00h PIONIRI

SREĆNO LAVOVI!