POLUFINALNI TURNIR ZA JUNIORKE: O B A V J E Š T E NJ E

Polufinalni turnir Prvenstva Republike Srpske u konkurenciji juniorki biće održan u nedelju, 15. maja ove godine u dvorani Tehničke škole u Brčkom.

Pravo nastupa na turniru osigurale su ekipe KK “Lavovi” Brčko, ŽKK “Leotar 03” Trebinje i KK “Orlovi” Banja Luka.

Zbog nemogućnosti dolaska u Brčko ekipa Leotara 03 iz Trebinja odustala je od daljeg takmičenja, što automatski znači da će doći do izmjena u ranije najavljenom RASPOREDU ODIGRAVANJA UTAKMICA

Podsjećanja radi, polufinalni turniri Prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije igraju se po jednostrukom bod sistemu, a nakon odustajanja Trebinjki ostalo je da se odigra smo jedan duel u kome će se sastati naše Lavice i ekipa Orlova iz Banja Luke.

Utakmica između Lavova i Orlova u konkurenciji juniorki biće odigrana u nedelju, 15. maja u dvorani Tehničke škole u Brčkom sa početkom u 14:00 časova. Ulaz na utakmicu je slobodan! 

Utakmicu sudi sudijska trojka iz Doboja u sastavu: Jelena Dejanović, Damir Ombašić i Nemanja Janković. Delagat meča biće Mladen Ostojić.

Lavice pozivaju sve navijače, ljubitelje košarke i sporta uopšte, sve naše sugrađanke i sugrađane, da u nedelju, tribine dvorane Tehničke škole ispune do posljednjeg mjesta i svojom podrškom pomognu našim Lavicama da dođu do izuzetno važne pobjede protiv odlične ekipe Orlova iz Banja Luke.

Obje ekipe su ostvarile plasman na Finalni turnir Prvenstva Republike Srpske, a pobjednik ovog meča sastaće se sa drugoplasiranom ekipom iz PKS Banja Luka/PKS Doboj, a to je u ovom slučaju ekipe OKK Feniks iz Banja Luke. Poraženi iz nedeljnog duela snage će odmjeriti protiv prvoplasirane ekipe iz PKS Banja Luka/PKS Doboj, a to je ekipa Mladog Krajišnika iz Banja Luke.

Po Kalendaru takmičenja Košarkaškog saveza Republike Srpske (KSRS) Finalni turnir Prvenstva Republike Srpske za juniorke na programu je 21/22. maja ove godine. Domaćin i organizator biće poznat nakon završene konkursne procedure.

SREĆNO LAVICE!