POBJEDA PIONIRKI U SREBRENIKU

Danas su naše pionirke odigrale prijateljsku utakmicu u Srebreniku ostvarivši trijumf protiv domaće ekipe Silver Queens.

Danas je u sportskoj dvorani Druge osnovne škole u Srebreniku odigrana prijateljska košarkaška utakmica u konkurenciji pionirki između KK Silver Queens i KK Lavovi.

Od samog starta meča naše Lavice su nametnule ritam igre koji njima odgovara što je i rezultiralo konstantnom rezultatskom prednošću tokom svih 40 minuta igre. Na kraju sigurna i ubjeljiva pobjeda naših Lavica.

SILVER QUEENS 53

LAVOVI 70

(6:15, 6:17,13:20, 28:18)

Trener Bližnjaković dao je priliku svim djevojkama na koje je računao u današnjem meču, što su one na pravi način i iskoristile da se dokažu.

Čestitke našim djevojčicama i treneru na odličnoj igri i zasluženoj pobjedi. Ekipi Silever Queens čestitke na prikazanoj igri, fer i korektnoj borbi, kao i zahvalnost na gostoprimstvu. Vidimo se uskoro u Brčkom!

KK Lavovi:

Sara Đokić, Valentina Došić, Katarina Pudić, Ana Bjeljac, Isidora Vidović, Lorena Rikić, Ajna Denić, Andrea Miranović, Slađana Đokić, Elena Perić, Teodora Tanić, Đurđina Pejić i Aleksandra Svitlica. Trener: Aleksandar Bližnjaković.