SARA SAVIĆ NOVA KOŠARKAŠICA LAVOVA

Mlada i izuzetno perspektivna Sara Savić nova je košarkašica Košarkaškog kluba Lavovi. 

Sara Savić

Novo pojačanje Košarkaškog kluba Lavovi za predstojeću sezonu je bivša kadetska i juniorska reprezentativka Srbije Sara Savić.

Sara je rođena 3. februara 2003. godine u Bijeljini, visoka je 190 cm i igra na poziciji centra. U Lavove dolazi kao slobodan igrač i predstavljaće veliko pojačanje za predstojeću sezonu u kome naš klub nastupa na četiri fronta (WABA liga, Premijer liga BiH, Kup Bosne i Hercegovine i Kup Republike Srpske).

Prve košarkaške korake napravila je u KK Budućnost iz Bijeljine, a nakon toga nastupala je tri sezone za ŽKK Radivoj Korać iz Beograda.

“Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam od danas i zvanično dio KK Lavovi. Smatram da ću Lavovima imati priliku za dodatni napredak u karijeri, jer klub je prepoznatljiv po odličnom radu sa mladim igračima. Način rada i ambicije Lavova su nešto što je u najvećoj mjeri uticalo da dođem u Brčko. Potrudiću se da opravdam ukazano povjerenje i da svojim igrama na terenu doprinesem ostvarenju zacrtanih ciljeva” izvjavila je Sara Savić nakon današnje promocije u klupskim prostorijama.

Boško Vukadinović i Sara Savić

“Osobe kao što je Sara Savić su uvijek dobro došle u KK Lavovi. S jedne strane, radi se o izuzetno kvalitetnoj mladoj košarakašici koja je prošla sve omladinske reprezentativne selekcije Srbije, a sa druge strane osoba koja će i svojim ljudskim kvalitetima dati veliki doprinos ostvarenju zacrtanih ciljeva”, izjavio je predsjednik Lavova Boško Vukadinović ovom prilikom.

DOBRO DOŠLA SARO!