PRIPREMNI MEČ PROTIV ART BASKETA U BEOGRADU

Košarkašice Lavova odigraće u subotu, 24. septembra, peti pripremni meč pred početak nove sezone i nastup u WABA ligi i Premijer ligi Bosne i Hercegovine protiv ekipe ŽKK “Art Basket” iz Beograda. 

KK Lavovi Brčko

Nakon uspješnih provjera protiv ekipa Brod Na Savi i RMU Banovići i ostvarene četiri pobjede iz isto toliko mečeva, naše Lavice će već sutra imati novu provjeru pred start takmičenja u WABA ligi koji je zakazan za 12. oktobar, utakmicom prvog kola u Novom Sadu protiv ekipe Vojvodine.

Petu utakmicu za 14 dana u pripremnom periodu Lavice igraju u Beogradu protiv aktuelnih vicešampionki Srbije, ekipe Art Basket.

“Do sada smo imali zaista dobre provjere protiv Slavonskog Broda i Banovića ali mislim da će utakmica u Beogradu biti do sada najteža za nas u pripremnom periodu. Art Basket je vicešampion Srbije, ima dosta kvalitetnih košarkašica u svojim redovima, a sa klupe ih predvodi selektor juniorske reprezentacije Srbije sa kojim sam sarađivala na nedavno završenom U18 Evropskom prvenstvu u Bugarskoj. Otežavajuća okolnost je što ovaj meč igramo za manje od 48 sati od završetka utakmice u Banovićima, ali to je nešto na šta treba da se priviknemo jer će nas taj ritam utakmica pratiti i tokom nastupajuće sezone i takmičenja u WABA ligi i Premijer ligi Bosne i Hercegovine”, istakla je kapiten Milica Đokić pred sutrašnji meč u Beogradu.

Meča između Art Basketa i Lavova biće odigran u dvorani Mega Factory sa početkom u 14:30 časova.

SREĆNO LAVICE!