ANĐELA BEKIĆ NOVA KOŠARKAŠICA LAVOVA

Talentovana i izuzetno perspektivna Anđela Bekić nova je košarkašica KK Lavovi.

Anđela Bekić (2008. 176 cm) nova je košarkašica KK Lavovi. Anđela dolazi iz Zvornika, tačnije iz KK Zvornik Basket, gdje je i napravila prve košarkaške korake pod dirigentskom palicom vrhunskog pedagoga i trenera Dejana Gajića.

Anđela Bekić

Aleksandar Bližnjaković, sportski direktor Lavova i trener prvog tima istakao je svoje zadovoljstvo dolaskom mlade Zvorničanke u naš klub: “Anđela je djevojčica koju odlikuju sjajne fizičke predispozicije, sa jedne strane i sa druge strane, fantastična želja za radom i daljim usavršavanjem. Naravno, mnogo rada i odicanja je pred njom kako sav svoj raskošni talenat pretočila u kvalitet i na pravi način zasijala na košarkaškoj pozornici”.

“Dolazak talentovane i i izuzetno perspektivne Aneđele Bekić je ulaganje u budućnost. Mladi igrači su prioritet u radu KK Lavovi, a na name je obaveza i odgovornost da im omogućimo vrhunske uslove za rad i dalji napredak, kako bi i u budućnosti bili adekvatni reprezenti našeg grada na domaćoj i međunarodnoj sceni”, istakao je predsjednik kluba Boško Vukadinović ovom prilikom.