PIONIRI I MLAĐI PIONIRI UBJEDLJIVI PROTIV RUDARA U UGLJEVIKU

Utakmicama drugog kola u konkurenciji pionira i mlađih pionira danas je nastavljeno Prvenstvo Republike Srpske za mlađe kategorije na nivo Područnog košarkaškog saveza Bijeljina (PKS BN).

Pioniri KK Lavovi Brčko

Prvenstvo Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou PKS BN, danas je nastavljeno utakmicama drugog kola između OKK Rudar 2015 i KK Lavovi u konkurenciji pionira i mlađih pionira.

Prvu utakmicu dana u sportskoj dvorani u Ugljeviku, odigrali su naši mlađi pioniri, koji su odigrali jednu sjajnu utakmicu i slavili ubjedljivu i više nego zasluženu pobjedu. Od samog starta meča izabranici trenera Sanjina Vidovića su pokazali ogromnu želju da dođu do prve pobjede u novoj sezoni, što su na kraju i ostvarili zaslužujući sjajnoj igri u odbrani i raznovrsnom igrom u napadu. Činjenica da naši dječaci u drugoj i četvrtoj četvrtini protivnicima nisu dozvolilo postizanje niti jednog poena dovoljno govori o premoći na ovom meču.

RUDAR 10

LAVOVI 54

(2:10, 0:14, 8:15, 0:16)

Mlađi pionir KK Lavovi Brčko

KK Lavovi:

Njegoš Šešlija, Veljko Golić, Mihajlo Zarić, Milenko Vojnović, Uroš Dujković, Petar Todorović, Nikola Sajlović, Uroš Božić i Luka Dabić.

Nakon mlađih pionira, na terenu su izašli pioniri i prikazali jednu zaista dobru, dopadljivu i efikasnu igru. Predvođeni izuzetno raspoloženim Sergejom Krajinovićem, koji bio i najefikasniji pojedinac sa 30 postignutih poena, naši momci su od samog starta meča nametnuli svoj stil igre, iz kojeg je i osjetnija rezultatska prednost vrlo brzo došla. Nisu uspjevali Ugljevičani niti jednog momenta da ugroze prednost naših Lavova, koji na kraju slave ubjeljivu i zasluženu pobjedu.

RUDAR 37

LAVOVI 78

(9:20, 16:24, 7:20, 3:14)

Pioniri KK Lavovi Brčko

Trener Sanjin Vidović na ovom meču računao je na sledeće košarkaše: Nikola Balorda, Sergej KrajinovićNikola Đorđević, Gavrilo Jurošević, Vuk Kisić, Uroš Arsenić, Milan Hajder, Andrej Avramović, Andrej Marjanović, Uroš Bratić, Stefan Triković i Sergej Pajić.

Čestitke našim momcima i treneru na prikazanoj igri i ostvarenim pobjedama! BRAVO LAVOVI!

U narednom trećem kolu, u subotu, 29. oktobra, u sportskoj dvorani Tehničke škole naši pioniri i mlađi pioniri ugostiće vršnjake iz KK “Milići” iz Milića.