WABA LIGA: LAVICE GOSTUJU U BANJA LUCI

Košarkašice KK “Lavovi” Brčko odigraće u srijedu, 26. oktobra, utakmicu trećeg kola WABA lige protv ekipe KK “Orlovi” iz Banja Luke.

KK Lavovi Brčko

Nakon poraza na domaćem parketu od ekipe ŽKK “Nikšić” u okviru drugog kola WABA lige, Lavice, u srijedu, 26. oktobra, sa početkom u 18:00 časova u sportskoj dvorani “Obilićevo” u Banja Luci igraju utakmicu trećeg kola protiv još jednog predstavnika Bosne i Hercegovine u ovom takmičenju, ekipe KK “Orlovi” iz Banja Luke.

Trener naših Lavica Aleksandar Bližnjaković u najavi ovog meča istakao je: “Očekujem da moja ekipa pruži dosta bolju igru nego što je to bio slučaj u prva dva meču na startu sezone. Ekipu Orlova dobro poznajemo, iako su u velikoj mjeri izmjenili sastav u odnosu na prošlu sezonu, podmlađena, ali izuzetno kvalitetna ekipa sa nekoliko iskusnih i jako kvalitetnih košarkašica. Daćemo sve od sebe da pokušamo doći do prve pobjede ove sezone”.

Aleksandar Bližnjaković

“Očekuje nas jedna vrlo teška utakmica, baš onakva kakve su bile i prethodne dvije na početku ove sezone. Protivnika poznajemo jako dobro, baš kao i oni nas. Veliki broj međusobnih duela smo odigrali prethodne sezone i očekujem da i ovaj duel bude izuzetno kvalitetan, ali da se na kraju mi radujemo”, istakla je Milica Đokić kapiten KK Lavovi Brčko pred duel sa ekipom Orlova.

Prenos utakmice 3. kola WABA lige između Orlova i Lavova možete pratiti na OVOM LINKU

SREĆNO LAVICE!