MLAĐE KATEGORIJE: POBJEDE PIONIRA I MLAĐIH PIONIRA, PORAZ KADETA

Današnjim utakmicama četvrtog kola u konkurenciji kadeta, pionira i mlađih pionira nastavljeno je Prvenstvo Republike Srpske za mlađe kategorije na nivo Područnog košarkaškog saveza Bijeljina (PKS BN).

Prvenstvo Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou PKS BN, danas je nastavljeno utakmicama četvrtog kola, u okviru kojeg su naši Lavovi gostovali u Bijeljini. Kadeti i pioniri igrali su protiv odgovarajućih selekcija KK Radnik, dok su mlađi pioniri snage odmjerili sa dječacima iz OKK Koš.

Prvu utakmicu dana u sportskoj dvorani Gimnazije u Bijeljini, odigrali su naši mlađi pioniri, koji su odigrali jednu vrlo dobru utakmicu sa dosta atraktivnih i zanimljih poteza. Od samog starta meča izabranici trenera Sanjina Vidovića su pokazali ogromnu želju da dođu do nove pobjede u ovoj sezoni, što su na kraju i ostvarili zaslužujući sjajnoj igri u odbrani i raznovrsnom igrom u napadu. Nakon četiri kola, i tri odigrane utakmici naši Lavovi imaju skor 2-1 uz utakmicu manje, odnosno odgođeni susret na domaćem terenu protiv ekipe KK Milići.

KOŠ 23

LAVOVI 29

(6:11, 1:10, 7:2, 9:6)

KK Lavovi:

Njegoš Šešlija, Veljko Golić, Mihajlo Zarić, Uroš Božić, David Sun, Nikola Sajlović, Luka Pejić, Dušan Ristanić, Milenko Vojnović, Luka Bogićević, Luka Dabić, Uroš Dujković i Petar Todorović

Mlađi pioniri KK Lavovi Brčko

Nakon mlađih pionira, na terenu su izašli pioniri. I pored činjenice da su na ovom meču bili oslabljeni neigranjem nekoliko standardnih igrača, to ih nije spriječilo da u jednoj lavovskoj borbi ostvare drugi ovosezonski trijumf na gostujućim terenima. Predvođeni izuzetno raspoloženim Nikolom Balordom (25) i Sergejom Krajinovićem (20) naši momci su tokom većeg dijela meča, kontrolu igre držali u svojim rukama, a samim tim izostala je i rezultatska neizvjesnost. Na kraju pobjeda sa 12 poena razlike, koja naše pionire ostvalja u gornjem dijelu tabele sa utakmicom manje i skorom 2-1.

RADNIK 48

LAVOVI 60

(12:16, 12:10, 12:17, 12:17)

KK Lavovi:

Nikola Balorda, Sergej Krajinović, Andrej Avramović, Andrej Marjanović, Vuk Kisić, Milan Hajder, Uroš Arsenić, Sergej Pajić, Stefan Trifković i Njegoš Šešlija. 

Pioniri KK Lavovi Brčko

Čestitke našim ekipama i stručnom štabu na ostvarenim rezultatima i pobjedama u Bijeljini.

Jedini poraz, i to sasvim zaslužen, na današnjem gostovanju u Bijeljini upisali su kadeti, kojima je ovo ujedno bila i prva zvanična utakmica ove sezone. Dosta kvalitetnija ekipa Radnika u ovom momentu, upisala je više nego zasluženu i ubjedljivu pobjedu protiv naših momaka, koji će priliku za prvu pobjedu morati potražiti u nekim narednim mečevima.

RADNIK 73

LAVOVI 41

(30:12, 16:5, 18:11, 9:13)

KK Lavovi:

Nikola Trivunović, Uroš Blažanović, Miloš Karać, Filip Petrović, Ognjen Pudić, Radovan Živković, Sergej Pucar, Nikola Balorda, Sergej Krajinović, Andrej Avramović, Andrej Marjanović i Slaven Kovač.

Kadeti KK Lavovi Brčko

U narednom, petom kolu Prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou PKS Bijeljina, naši kadeti, pioniri i mlađi pioniri na domaćem parketu u Brčkom dočekuju odgovarajuće selekcije KK Drina Princip iz Zvornika.