WABA LIGA 7. KOLO: LAVICE GOSTUJU U NIKŠIĆU

Košarkašice KK “Lavovi” Brčko danas igraju utakmicu sedmog kola WABA lige protv ekipe ŽKK “Nikšić” iz Nikšića.

KK Lavovi Brčko

Nakon kraće pauze uslovljene reprezentativnim obavezama u kvalifikacijama za Eurobasket, košarakšice Lavova, danas nastavljaju sa takmičenjem u WABA ligi. U okviru 7. kola Lavice gostuju u Nikšiću protiv istoimene ekipe, od koje su doživjele poraz na domaćem terenu u Brčkom u okviru drugog kola rezultatom 50:58.

“Očekujem jednu dobru utamicu danas u Nikšiću, pauzu smo iskoristili na način da se dodatno uigramo i ispravimo greške koje su uočene u prethodnim utakmicama. Smatram da smo u velikoj mjeri u tome uspjeli, i da ćemo u Nikšiću to i pokazati. Sa igrom domaće ekipe smo upoznati iz prve utakmice koja je odigrana u Brčkom, i pored činjenice da su imali određene izmjene u rosteru i dalje smatram da su jedna izuzetno kvalitetna ekipa, ali mi smo ovde došli sa namjerom da pokušamo upisati prvu pobjedu u WABA ligi” , istakao je trener Lavica Aleksandar Bližnjaković pred današnji meč u Nikšiću.

Utakmica 7. kola WABA lige između Nikšića i Lavova biće odigrana u sportskom centru u Nikšiću sa početkom u 15:45h. Direktan prenos ove utakmice možete pratiti na zvaničnom YouTube kanalu WABA lige

SREĆNO LAVICE!