WABA SUPERLIGA 2. KOLO: LAVICE DOČEKUJU MONTANU IZ BUGARSKE

Košarkašice KK “Lavovi” Brčko odigraće u srijedu, 18. januara, utakmicu drugog kola WABA Superlige protiv predstavnika Budarske u ovom takmičenju ekipe BC Montana 2003.

KK Lavovi Brčko

Odlinčno izdanje u 11. kolu Prvenstva Bosne i Hercegovine protiv Kozare iz Gradiške i ubjedljiva pobjeda rezultatom 90:48 već je arhivirana. Već sutra naše Lavice očekuje novi izazov, i to u okviru drugog kola WABA Superlige i utakmica u dvorani Tehničke škole u Brčkom protiv predstavnika Bugarske, ekipe Montana 2003.

U dosadašnjem dijelu WABA Superlige naše Lavice su upisale poraz protiv Budućnosti u Podgorici dok su gošče iz Bugarske u prvom kolu savladale Orlove iz Banja Luke na domaćem terenu rezultatom 93:61.

Aleksandar Bližnjaković, trener KK Lavovi Brčko

“Svaka utakmica za nas u WABA ligi je novi i veliki izazov jer igramo protiv sjajnih protivnika. Montana je protivnik izuzetnog kvaliteta i sa mnoštvom kvalitetnih košarašica u sastavu. Očekujem da moja ekipa ima pristup kao na posljednjoj prvenstvenoj utakmici i da pruži svoj maksimum. Da li će to biti dovoljno za iznenađenje i povoljan rezultat za nas, ostaje da svi zajedno vidimo sutra od 19:00 časova. Publika nam je neophodna u što većem broju i siguran sam da će i ovaj put biti naš šesti igrač”, istakao je trener KK Lavovi Aleksandar Bližnjaković pred susret protiv Montane u Brčkom.

Utakmica 2. kola WABA Superlige između Lavova i Montane na rasporedu je u srijedu, 18. januara u dvorani Tehničke škole u Brčkom sa početkom u 19:00 časova. Prenos ovog meča možete pratiti na zvaničnom YouTube kanalu WABA lige

SREĆNO LAVICE!