POBJEDA MLAĐIH PIONIRA U 16. KOLU PRVENSTVA REPUBLIKE SRPSKE ZA MLAĐE KATEGORIJE

Utakmicom 16. kola u konkurenciji mlađih pionira nastavljeno je Prvenstvo Republike Srpske za mlađe kategorije na nivo Područnog košarkaškog saveza Bijeljina (PKS BN). Naši Lavovi ostvarili su pobjedu na gostujućem terenu u Bijeljini protiv ekipe Feniks Basket rezultatom 61:19.

Mlađi pioniri KK Lavovi Brčko

Prvenstvo Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou PKS BN, nastavljeno je utakmicom 16. kola, u okviru kojeg su naši najmlađi Lavovi prethodnog vikenda gostovali u Bijeljini gdje su odigrali utakmicu protiv odgovarajuće selekcije KK “Feniks Basket”.

Nakon pobjede protiv Bratunca (48:30) u prethodnom kolu, izabranici Sanjina Vidovića nastavili su sa odličnim prvenstvenim izdanjima, te u utakmici koja je odigrana u subotu 25. februara u sportskoj sali MUP Bijeljina, ostvarili još jednu sigurnu i ubjedljivu pobjedu.

FENIX BASKET 19

LAVOVI 61

6:17, 4:19, 3:7, 6:18

Bila je ovo ukupno šesta ovosezonksa pobjeda naših Lavova, koji trenutno sa skorom 6-6 i tri utakmice manje (protiv Zvornik Basketa i Milića u gostima, te Rudara iz Ugljevika na domaćem terenu) zauzimaju mjesto u sredini prvenstvene tabele. U narednom, 17. kolu, u nedelju, 5. marta Lavovi će dočekati ekipe 10. avgusta iz Vlasenice.

Čestitke našim najmlađim Lavovima i treneru Vidoviću na odličnom izdanju i pobjedi u Bijeljini. Ostale omladinske selekcije u ovom kolu su bile slobodne.