SEZONSKE KARTE OD DANAS U PRODAJI

Sezonske karte KK Lavovi Brčko za takmičarsku sezonu 2023-2024 od danas su u prodaji!

Sezonske karte 2023-2024

KK Lavovi Brčko počeo je sa pripreme za novu sezonu i četiri takmičenja u kojima će učestvovati u sezoni 2023-2024. Jedna od aktivnosti koja predstoji početku takmičarske sezone, jeste prodaja sezonskih karata za sve utakmice u kojima će KK Lavovi Brčko biti domaćin tokom sezone 2023-2024 u WABA ligi, Prvenstvu Bosne i Hercegovine, Kupu Bosne i Hercegovine i Kupu Republike Srpske.

Cijena sezonskih karata iznosi 100,00 KM, a prodaja se vrši svakog radnog dana od 9:00 do 15:00 časova u prostorijama KK Lavovi, u tržnom centru Sloboprom S, Bulevar mira br. 5 Brčko. Dodatne informacije u vezi sezonskih karata svi zainteresovani mogu dobiti upitom na mail: klub@kklavovibrcko.com ili na broj telefona +387 66 16 20 61

Iskoristite ovu vrlo pogodnu cijenu s obzirom na veliki broj domaćih utakmica u sezoni pred nama i činjenicu da će broj dnevnih ulaznica za svaku domaću utakmicu KK Lavovi Brčko u sezoni 2023-2024 biti ograničen.

Svaki kupac sezonske karte treba da ima na umu da njenom kupovinom direktno pomaže u funkcionisanju kluba i svih takmičarskih selekcija KK Lavovi, to je njegov nemjerljiv doprinos! Na žalost materijalna strana sporta je važna, nećemo reći presudna i Vaša podrška koju dajete klubu na ovaj način ga čini boljim, jačim i uspješnijim! Budite direktan učesnik uspjeha KK Lavovi i nabavite na vrijeme svoju sezonsku kartu.

Košarkaški klub Lavovi će u sezoni 2023-2024 odigrati preko 25 utakmica kao domaćin u četiri takmičenja, a sve nas zajedno očekuje još jedna uzbudljiva takmičarska sezona, zato uživajte uz naše Lavice u sezoni velikih utakmica koje nas čekaju.

NAPOMENA:

Ulaz na sve utakmice seniorske selekcije u kojima će KK Lavovi Brčko biti domaćin, biće moguć samo uz sezonsku ili dnevnu kartu. Cijena dnevnih karata biće za svaku utakmicu utvrđena nekoliko dana prije same utakmice. Ulaz na sve utakmice omladinskih selekcija, uključujući i kadetsku WABA ligu biće besplatan tokom takmičarske sezone 2023-2024.

Članovi KK Lavovi Brčko sa uredno ispunjenim obavezama ostvaruju pravo besplatnog ulaza na sve domaće utakmice seniorske selekcije KK Lavovi Brčko u svim takmičenjima.