WABA LIGA: LAVICE DOČEKUJU BEOGRADSKI PARTIZAN

Košarkašice KK “Lavovi” Brčko odigraće u srijedu, 18. oktobra, utakmicu trećeg kola WABA lige protiv ekipe ŽKK Partizan iz Beograda.

KK Lavovi Brčko

Nakon polovičnog učinka u prva dva kola WABA lige, naše Lavice sutra u dvorani Tehničke škole u Brčkom sa početkom u 20:00 časova, očekuje duel protiv višestrukog šampiona i osvajača Kupa Srbije, ekipe Partizana iz Beograda.

U prvom kolu Lavice su bile uspješnije od ekipe Ubi Graz iz Austije rezultatom 49:47, dok su u drugom kolu poražene u Banja Luci od ekipe Orlova rezultatom 70:48. Gošće iz Beograda, takođe, imaju polovičan učinak u prva dva kola. Poraz od Orlova u Banja Luci 67:71 i pobjeda u Beogradu protiv Plamen Požege rezultatom 94:60.

Aleksandar Bližnjaković

“Utakmicu protiv Partizana dočekujemo u dobrom raspoloženju i nakon jedne izuzetno dobre igre i važne pobjede u domaćem prvenstvu protiv Čelika. Pokušaćemo da nametnemo ritam igre koji nama odgovara i iskoristimo mane u igri Partizana, sa željom da ostvarimo novu pobjedu i upišemo dva izuzetno bitna boda za našu ekipu”, istakao je u najavi ovog meča trener KK Lavovi Aleksandar Bližnjaković.

Sudije prvog međusobnog duela Lavova i Partizana biće: Boris Hartman, Stefan Andrić i Antonio Žulj, svi iz Osijeka. Delgat meča biće Miodrag Ivanović.

Informacije o prodaji ulaznica za ovaj meč možete pronaći OVDE

SREĆNO LAVICE!